Terveystalo JA LÄHITAPIOLA

Terveystalo OVON KUMPPANINA

OVOn kumppani urheilijan ja urheilevan juniorin terveysasioissa on Terveystalo. Yhteistyön avulla pelaajat saavat nopean ja laadukkaan hoidon urheilijoihin erikoistuneilta asiantuntijoilta. Korkeatasoinen osaaminen ja nykyaikaiset laboratorio-, kuvantamis- sekä sairaalapalvelut muodostavat nopean ja tehokkaan hoitoketjun.

Kokonaisvaltainen hoitoketju diagnoosista kuntoutukseen avittaa pelaajan mahdollisimman pian jälleen takaisin pelikentille.

Tapaturman sattuessa, toimi näin

  • Soita TerveysHelpin puhelinnumeroon 0206 1000. Palvelu käytössä päivittäin klo 7-23.
  • Puhelimeen vastaa lääkärit ja sairaanhoitajat.
  • Kerro, mitä sinulle on tapahtunut ja että olet OVO:n voimistelija seuran hoitolaitoskumppani Terveystalon asiakas. Saat saman tien ohjeen kuinka toimia ja millaiselle lääkärille sinun kannattaisi mennä. Aika varataan puolestasi seuran yhteistyökumppani Terveystalon lääkäriasemalle tai pelimatkoilla ensihoitona jollekin muulle yhteistyölääkäriasemallemme.
  • Saat korvausasiasi heti vireille.

Omavastuuta ei peritä, kun ilmoitat vahingosta TerveysHelpin kautta. Muutoin omavastuu on 100 euroa ja 10 prosenttia tämän ylittävistä kuluista tapaturmaa kohti.

TerveysHelppi numerossa 0206 1000. Lue lisää: www.lahitapiola.fi/terveyshelppi


Palveluntarjoajat: LähiTapiola Pääkaupunkiseutu Keskinäinen Vakuutusyhtiö, LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö, LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö, Mehiläinen ja Terveystalo.

Terveystalossa sinua PALVELEE ESIMERKIKSI:

Harri Heliö

Harri Heliö
Tutkinto/arvo: Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri, sairaalan ylilääkäri

Aktiviteetit omalla erikoisalalla: Olkanivelen tähystyskirurgia, olkapään urheilu-, liikunta- ja rasitusvammat. Toiminut mm. Suomen koripallomaajoukkueen lääkärinä.

Toimipiste: Terveystalo Ruoholahti, Porkkalankatu 22 C, 00180 Helsinki.

Terveystalo