Mehiläinen JA LÄHITAPIOLA

Mehiläinen HNMKY:N KUMPPANINA

HNMKY:n kumppani urheilijan ja urheilevan juniorin terveysasioissa on Mehiläinen. Yhteistyön avulla pelaajat saavat nopean ja laadukkaan hoidon urheilijoihin erikoistuneilta asiantuntijoilta. Korkeatasoinen osaaminen ja nykyaikaiset laboratorio-, kuvantamis- sekä sairaalapalvelut muodostavat nopean ja tehokkaan hoitoketjun.

Kokonaisvaltainen hoitoketju diagnoosista kuntoutukseen avittaa pelaajan mahdollisimman pian jälleen takaisin pelikentille.

TAPATURMAN SATTUESSA, TOIMI NÄIN

  • Tallenna puhelinnumero puhelimeesi ja soita aina heti 0206 1000. Palvelu käytössä päivittäin klo 7-23.
  • Puhelimeen vastaa Mehiläisen sairaanhoitajat ja lääkärit.
  • Kerro, mitä sinulle on tapahtunut. Saat saman tien ohjeet kuinka toimia ja millaiselle lääkärille sinun kannattaisi mennä. Aika varataan puolestasi seuran yhteistyökumppani Mehiläisen lääkäriasemalle tai pelimatkoilla ensihoitona jollekin muulle LähiTapiolan yhteistyölääkäriasemalle.
  • Saat korvausasiasi heti vireille.

Ei omavastuuta kun ilmoitat vahingosta TerveysHelpin kautta. Muutoin omavastuu on 100 euroa ja 10 prosenttia tämän ylittävistä kuluista tapaturmaa kohti.

TerveysHelppi numerossa 0206 1000. Lue lisää: www.lahitapiola.fi/terveyshelppi


Palveluntarjoajat: LähiTapiola Pääkaupunkiseutu Keskinäinen Vakuutusyhtiö, LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö, LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö ja Mehiläinen.

Mehiläinen