Terveystalo JA LÄHITAPIOLA

Terveystalo HNMKY:N KUMPPANINA

HNMKY:n kumppani urheilijan ja urheilevan juniorin terveysasioissa on Terveystalo. Yhteistyön avulla pelaajat saavat nopean ja laadukkaan hoidon urheilijoihin erikoistuneilta asiantuntijoilta. Korkeatasoinen osaaminen ja nykyaikaiset laboratorio-, kuvantamis- sekä sairaalapalvelut muodostavat nopean ja tehokkaan hoitoketjun.

Kokonaisvaltainen hoitoketju diagnoosista kuntoutukseen avittaa pelaajan mahdollisimman pian jälleen takaisin pelikentille.

Kun tapaturma sattuu, toimi näin

  • Soita 0206 1000.
  • Puhelimeen vastaa terveydenhuollon ammattilainen.
  • Kerro, mikä sinua vaivaa. Saat saman tien ohjeen kuinka toimit ja millaiselle lääkärille sinun kannattaisi mennä. Aika varataan puolestasi.
  • Saat korvausasiasi heti vireille.

Ei omavastuuta kun ilmoitat vahingosta TerveysHelpin kautta. Muutoin omavastuu on 100 euroa ja 10 prosenttia tämän ylittävistä kuluista tapaturmaa kohti.

TerveysHelppi numerossa 0206 1000. Lue lisää: www.lahitapiola.fi/terveyshelppi


Palveluntarjoajat: LähiTapiola Pääkaupunkiseutu Keskinäinen Vakuutusyhtiö, LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö, LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö, Dextra ja Terveystalo.

Terveystalossa sinua PALVELEE ESIMERKIKSI:

Harri Heliö

Harri Heliö
Tutkinto/arvo: Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri, sairaalan ylilääkäri

Aktiviteetit omalla erikoisalalla: Olkanivelen tähystyskirurgia, olkapään urheilu-, liikunta- ja rasitusvammat. Toiminut mm. Suomen koripallomaajoukkueen lääkärinä.

Toimipiste: Terveystalo Ruoholahti, Porkkalankatu 22 C, 00180 Helsinki.

Terveystalo